AS Merko Ehitus on käivitanud Tallinnas Lasnamäe linnaosas asuva Paepargi korteriarenduse uue etapi, mis hõlmab kahte neljakorruselist kortermaja aadressidel Paepargi 35 ja 37. Kokku 42 korteri valmimine on planeeritud 2017. aasta kevadel.

Paepargi Pae tänava poolsesse otsa ehk Pereparki kerkivate 4-korruseliste (http://merko.ee/perepargi/ ) B-energiamärgisega kortermajade arhitekt on Erkki Ristoja, kortereid iseloomustavad läbimõeldud planeeringud ning enamikel korteritel on klaasitud rõdu. Sisearhitekt Eerik Olle poolt on välja töötatud viis erinevat siseviimistluspaketti vannitubadesse ning kolm paketti eluruumidesse.

Korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 1760–2030 eurot. Majade ümber on turvaline hoov, milles paikneb mänguväljak ja parkla. Mugava ligipääsu tagab 2015. aasta lõpus valminud Paepargi tänav.

Heakorrastatud Paepargi järve ümbrusesse on Merko arendanud tervikliku elukeskkonna ning müünud sealses kaheteistkümnes majas üle 250 korteri. Maju ümbritseb roheline elukeskkond, terviserada, mängu- ja puhkeväljakud, majadest avanevad vaated valgustatud jalakäijate sillale ja purskkaevule.