Taasavati pidulikult varasemaga võrreldes enam kui poole suurem Veeriku ostukeskus, kus lisaks kasvanud Selveri kauplusele on senisest laiem valik ka teisi teenuseid.

Tänu juurdeehitusele ja senise hoone värskendamisele muutus keskus avaramaks ja kaasaegsemaks. Varem 2240 ruutmeetril tegutsenud Selver on nüüd 3288 ruutmeetril.

Veeriku ostukeskuse arendaja Capital Mill OÜ investeeringute juhi Kristjan Kivipalu sõnul oli keskus nii külastajate kui rentnike vajadustele kitsjaks jäänud, mistõttu oli laienemine igati loogiline.

“Veeriku ostukeskus asub olulisel tuiksoonel, mistõttu eelistavad väga paljud tartlased seda oma igapäevaostude ja muude toimetuste tegemiseks. Et nii keskus tervikuna, kui selles tegutsevad ettevõtted saaksid klientidele pakkuda senisest veelgi paremat teenust, oli laienemine ainuõige samm,” ütles Kivipalu. “Lisaks pidevalt kasvavale külastajate arvule näitab meie jaoks keskuse populaarsust ka see, et kõik uued rendipinnad leidsid väga kiiresti üürniku.”

Uuenenud keskuses on netopinda 5050 ruutmeetrit, enne märtsis alanud juurdeehitustöid oli seda 3412 ruutmeetrit.

Veeriku ostukeskuse ehitas AS Ehitustrust, mille juhatuse esimehe Kaido Somelari sõnul oli selle ehituses küllaga väljakutset.

“Alles keskus suleti, kuid nappide nädalate jooksul toimus uue osa ühendamine olemasolevaga ja viimase värskendus,” kirjeldas Somelar. “Ehitaja paindlikkus, suur keskuste ehitamise kogemus ja arendaja äriplaani mõistmine on kombinatsioon, mis aitab selliseid projekte edukalt ellu viia.”

Lisaks Selverile tegutsevad Veeriku ostukeskuses kauplused Jardin Lilled, eDrinks, Tähtpäev, lemmikloomapood BettaZoo, Pere Optika, kalapood Latikas ning E-Smoker. Samuti Apotheka apteek ning solaarium Sunplanet.

Teenustest on esindatud ilusalong Jäälind, kingsepp, kellassepp ja kullasepp, Tartu Pesumaja ning Itella pakiautomaat. Söögikohtadest avatakse lähiajal Hesburger ja Peetri Pizza. Keskuse parklas on ruumi 178 autole (sh 6 invakohta) ning 34 jalgrattale.

Lisaks Veeriku ostukeskusele kuuluvad Capital Mill OÜ portfelli Tartus veel Jõe keskus ja Jaamamõisa Selver ning Jõgeva Selver.

Capital Mill OÜ asutati 2008 aasta alguses eesmärgiga korraldada investeeringuid Balti riikides asuvatesse ärihoonetesse ning suurendada nende väärtust kvaliteetse kinnisvarajuhtimise abil. Ettevõtte asutajateks ning partneriteks on pikaajalise kinnisvara- ja panganduskogemusega meeskond. Capital Milli juhtimise all on arvukalt kõrgelt hinnatuid ärihooneid Eestis, Lätis ja Leedus.